ISH Frankfurt 2023

Nordic Fos deltager på ISH 2023 i Frankfurt den 13. til den 17. marts 2023, hvor vi præsenterer vores innovative og klimavenlige gulvvarmesystem.

Temaet for ISH 2023 er 'Løsninger for en bæredygtig fremtid' med fokus på ansvarlig forvaltning af vand og energi i bygninger. I fem dage vil alt på messen dreje sig om trends og teknologier, der bidrager til en ansvarlig og effektiv ressourceanvendelse.

Derfor er det selvfølgelig det helt rigtige sted at præsentere Nordic Fos gulvvarme, så vi kan demonstrere hvordan vores moderne gulvvarmesystem, NORDIC gulvvarme, giver et reduceret energiforbrug og bedre indeklima.

Og så selvfølgelig hvor nemme gulvvarmepladerne er at lægge.

Med mere end 2.500 udstillere og 190.000 besøgende er ISH verdens største messe for HVAC - opvarmning, ventilation og aircondition og vand.

ISH 2023 er både fysisk og digitalt. Platformen på nettet, ISH Digital Extension, er allerede åben for udstillere, besøgende og journalister. Her er der for eksempel mulighed for at chatte med nye forretningspartnere, lave AI-understøttet matchmaking eller at aftale møder under messen.?

Frem til 30. april er platformen åben for alle, inkl. chat funktion.

Er du i Sydtyskland i perioden, så kig endelig forbi. Vi serverer den bedste kaffe i området.

Find mere information om ISH 2023 i Frankfurt